Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Update pontgyűjtési akció Játékszabályzat

„Update pontgyűjtési akció” 

A Norbi Update Lowcarb Zrt. által a vásárlói részére biztosított kedvezményre, és nyereményjátékra vonatkozó ajánlatának szabályzata (továbbiakban: „Szabályzat”) 

 
 1. Általános rendelkezések

 1. A jelen Szabályzat a Norbi Update Lowcarb Zrt. (1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52-54., Cg.: 01-10-141250) által szervezett (továbbiakban: „Szervező”) nyereményjátékra, és vásárlói hűségprogramra vonatkozik, melynek elnevezése: „Update pontgyűjtési akció”.  

 2. A Szabályzat szerint biztosított vásárlási kedvezmény igénybevételének és a kapcsolódó nyereménysorsoláson való részvételnek a feltétele az „Update applikáció” App Store vagy Google Play oldalakról való, okoskészülékre történő letöltése, valamint a Norbi Update franchise hálózathoz tartozó Update üzletek valamelyikében történő vásárlás.  

 3. A Szabályzat szerinti ajánlatban foglaltak alapján a Szervező az Update termékek vásárlásával hűségpontokat biztosít vásárlói számára, mely meghatározott Update termékekre váltható be, valamint e mellett a jelen Szabályzat szerinti nyereményjátékon való részvételre jogosít. 

 
 1.      Az „Update pontgyűjtési akció” időtartama: 

1.) Az „Update pontgyűjtési akció” 2021. augusztus 16-án kezdődik, és visszavonásig érvényes. 

2.) Az „Update pontgyűjtési akció” keretében szervezett, IV. pontbeli nyereményjátékkal összefüggő pontgyűjtési időszak 2022-04-10-e 24.00 óráig tart. A nyereményjáték szempontjából figyelembe vehető „Update hűségpontok”, ill. az azok útján elért „Update nyereménypontok” utóbbi határidőig bezárólag gyűjthetők. 

 
 1. Az „Update pontgyűjtési akcióban” való részvétel, valamint az ajánlat részletes feltételei: 

 1.  Az „Update pontgyűjtési akcióban” való részvétel feltétele, hogy a vásárló: 

 • előzetesen az App Store vagy Google Play oldalról letöltse okoskészülékére az „Update applikációt”, valamint annak megnyitását követően a szükséges adatok megadása, a felhasználási és adatkezelési feltételek elfogadása után elvégezze a kapcsolódó regisztrációt, mely létrehozza a vásárló „Update hűségpont számláját”, ill. „Update vonalkódját”; és  

 • vásároljon bármely Norbi Update franchise hálózathoz tartozó üzletben. A www.norbi.hu oldalon elérhető webshopban, a bevásárlóközpontokban helyet kapó Update üzletekben (shop in shop boltok), és az Update Francise hálózatba nem tartozó üzletekben való vásárlás nem jogosít „Update hűségpontra”.

 1. A vásárló a vásárlása során minden elköltött 100 Ft vételár után 1 db „Update hűségpontot” kap, mely jóváírásra kerül a vásárló „Update hűségpont számláján”. 

 2. A vásárló minden megszerzett 500 „Update hűségpont” után 1 db „Update nyereménypontot” kap, attól függetlenül, hogy Update hűségpontjait beváltja-e, vagy sem. Az „Update nyereménypont” az azt elérő vásárló beazonosítását lehetővé tevő kódszámnak felel meg. 

 3. Update termékek vásárlásakor az „Update hűségpontok” jóváírása a vásárló által letöltött és regisztráció útján aktivált „Update vonalkód” fizetés során való bemutatása útján történik. A vásárlással elért „Update hűségpontok” az „Update vonalkód” bemutatásával jóváírásra kerülnek a vásárló saját „Update hűségpont számláján”.     

 4. Az „Update hűségpontok” a www.norbi.hu oldalon mindenkor közzétett, ill. megjelölt termékekre válthatók be az „Update vonalkód” és a hozzá tartozó név megadásával. Az akcióba bevont termékekhez meghatározott pontértékek tartoznak. Az „Update hűségpontok” beváltásával az adott termék pontértékének megfelelő „Update hűségpont” kerül levonásra az „Update hűségpont számláról”. A www.norbi.hu webshopon való vásárlás, ill. termék beváltás regisztráció köteles, melynek keretében a vásárló saját online fiókot kap. A beváltott „Update hűségpontok” törlésre kerülnek az „Update hűségpont számláról.

 5. Az „Update hűségpontok” és „Update nyereménypontok” mennyiségéről a vásárló www.norbi.hu oldalon elérhető saját fiókja megnyitása útján tájékozódhat, pontjait ugyanis a rendszer a vásárló fiókjához rendelt „Update hűségpont számlán” tartja nyilván. A pontok ellenőrzésekor a vásárló az előző nap 16 óráig regisztrált pontjait látja. 

 6. Az „Update pontgyűjtési akció” végéig esetlegesen be nem váltott „Update hűségpontok” a továbbiakban már nem használhatók fel, az akció végével az azokhoz fűződő vásárlói jogok megszűnnek. 

 
 1. Az „Update nyereményjáték” részletes feltételei: 

 1. Az „Update nyereményjátékban” valamennyi, „Update hűségpont számlával” rendelkező vásárló automatikusan részt vesz, feltéve, hogy rendelkezik „Update nyereményponttal”.  

 2. Az „Update nyereményjáték” során a Szervező 2022-04-16-án, közjegyző jelenlétében, véletlenszerű sorsolás keretében sorsolja ki az alábbi nyereményeket: 

 • 1db Fiat 500 elektromos autót a Pappas Autó Magyarország jóvoltából

  1 db  infraszauna

  1 db jegy Réka Alakreform táborába 

 1. Az „Update nyereményjáték” sorsolásán az „Update pontgyűjtési akció” során a II/2. pontban rögzített határidőn belül elért valamennyi „Update nyereménypont” részt vesz, a győztes pedig azon vásárló, akihez rendelt (aki által elért) „Update nyereménypont” kisorsolásra kerül.  A kisorsolt vásárlót a Szervező a nyereményről értesíti, és tájékoztatja annak átvételéről. 

 2. Az „Update nyereményjátékon” a Szervező alkalmazásában álló személyek és azok hozzátartozói nem vehetnek részt. 

V.) A Szervező jogai

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Szabályzatban foglaltakat, és az akcióba bevont termékek körét megváltoztassa, melyről szóló tájékoztatást a www.norbi.hu internetes oldalon teszi közzé.