Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pontgyűjtés az applikációban nyereményjáték

Elindítottuk pontgyűjtő akciónkat!

 

Magyarországi Norbi Update üzleteinkben elköltött minden 100 forint után 1 pontot kaptok a virtuális pontgyűjtő kártyátokra, amihez egy gyors regisztrációt követően az Android és iOS rendszerekre ingyenesen letölthető Norbi  applikáción keresztül férhettek hozzá.

 

Minden megszerzett 500 pontot követően automatikusan részt vesztek a sorsolásunkon. Ráadásul esélyetek a győzelemre 500 pontonként növekszik, hiszen a rendszer minden újabb 500 pontot követően újra és újra elhelyezi neveteket a virtuális kalapban. Különböző termékeket is bevonnunk az akcióba, amikre tetszőlegesen válthatjátok majd be az addig összegyűjtött pontjaitokat a webáruházunkban. A pontokat beváltani a vonalkód és a hozzá tartozó név megadásával tudjátok. 

 

 

A sorsolás díjai:

 

1db Fiat 500 elektromos autót a Pappas Autó Magyarország jóvoltából

1 db  infraszauna

1 db jegy Réka Alakreform táborába 

 

A pontgyűjtő akció 2021. augusztus 16. indult és 2022. április 10-ig (23:59) tart, a sorsolásra pedig közjegyző jelenlétében 2022. április 16-án, Norbi születésnapján kerül majd sor, addig pedig nincs más dolgotok, mint vásárolni üzleteinkben, és gyűjteni az értékes pontokat.

 

Sikeres pontgyűjtést kívánunk minden kedves Vásárlónknak!

JÁTÉKSZABÁLYZATOZ KATTINTS IDE